Hem | Företag | Mentor Eget Företag

Mentor Eget Företag

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Vi söker fler adepter och mentorer! Tillsammans med Håbo Marknads AB kommer ALMI Företagspartner Uppsala AB att starta ett nytt mentorprogram i Håbo.

Almi Mentor Eget Företag Almi Mentor Eget Företag


Som adept får du, helt utan kostnad, en mentor under ett års tid. Adept kan du bli om du driver eget företag och har varit igång i högst 3 år. Företagare från alla branscher är välkomna.

Mentorerna är kloka och generösa människor med erfarenhet av affärsutveckling (ofta egna företagare) och ledarskap samt ett uppriktigt intresse för människor. Mentorn fungerar som en samtalspartner som bidrar med kunskaper och erfarenheter inom de områden som adepten behöver utveckla för att nå bättre resultat i företagandet. Som mentor ställer du upp helt ideellt och förbinder dig att avsätta minst två timmar i månaden till adepten.

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt mentor till varje adept. Därför är det viktigt att du som adept vet vad du vill och är tydlig med dina och verksamhetens behov just nu.

Nöjda mentorer och adepter
Av den årliga uppföljningen framgår att mentorerna tycker att det är roligt att få ge tillbaka till samhället och att få följa en engagerad person som brinner för sin idé. Adepterna framhåller att stödet gjort det möjligt för dem att utvecklas och snabbare öka lönsamheten.
Programmet Mentor Eget Företag finansieras av Näringsdepartementet och regionala ägare och ska öka möjligheterna för blivande och befintliga företagare att starta och utveckla lönsamma företag.

ALMI Företagspartners mentorprogram vänder sig till befintliga företagare som har haft sitt företag i högst 3 år. NyföretagarCentrum arrangerar mentorprogram som vänder sig till dem som ännu inte har starta sitt företag.


I Bålsta har vi den första träffen onsdag 8 juni.
Vill du bli adept? Vill du bli mentor? Kontakta mig senast den 26 maj så skickar jag anmälningsunderlaget till dig!

Hälsningar

Vera Andersson, ALMI Företagspartner
vera.andersson@almi.se
018-18 52 04
Besök gärna www.mentoregetforetag.sePrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2711