Hem | Företag | Bålstabo skapar nytt sätt att resa

Bålstabo skapar nytt sätt att resa

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Younik Tours i Bålsta har etablerats som en given arrangör för den som vill åka iväg på sitt livs förändringsresa, en tripp som utgår ifrån spa-kulturens vagga i Budapest. Företaget är nu aktuellt med sin kampanj 18-20 juli i form av Ungerska Dagar på ICA Kvantum Bålsta där det bjuds både på ungersk mat, tävling och sänkt pris på spa-weekend i Budapest för ägare av ICA kort.

Edit Holländer - vd Younik Tours Edit Holländer - vd Younik Tours


 


Fredrik Malmqvist butiksledare på ICA Kvantum Bålsta och Edit Holländer, VD Younik Tours
Foto: Attila Gal

Edit Holländer som driver företaget kommer från Ungern. Hon är civilekonomen och före detta fotomodellen som blev researrangör. Hon vill skapa ett nytt sätt att resa.
– Jag har även tidigare arrangerat resor till Ungern men då enbart på temat vin och spa. När spa-kulturen fick en renässans kändes det naturligt för mig att visa vad mitt hemland kan erbjuda. Långt ifrån alla känner till de naturliga varmvattenkällorna som finns runt om i landet. Bara i Budapest finns över hundra källor, många med mineralhaltigt hälsobringande vatten, berättar Edit Holländer.

Den här gången vill hon komplettera spa-resorna med något annat.
– Jag är 35 och har två små barn, många är i min situation. Det är lätt att man glömmer bort sig själv. Men träning och välmående är viktigt, både för att orka och för att komma överens med sin kropp. Jag har turen att få samarbeta med Ungerns mest kända hälsogurus som grundat GIprogrammet Update och som fått hälsoministeriets pris för att de fått ungrarna att träna. Sedan när jag blev tillfrågad av en erfaren psykoterapeut från Sophiahemmet i Stockholm om ett samarbete i form av stresshanteringsresor till Budapest där man får tips och råd på hur man kan bemästra olika stressmoment i livet - tackade ja. Det passade i konceptet och blev ett populärt paket.

De tre paketen skapar en helhet. Man tränar, hittar sin balans i vardagen och slappnar av med behandlingar i det spa-hotell som Younik Tours samarbetar med. Och om inte detta inte skulle räcka så har Edit skapat ett prisvärt paket åt företag som vill få mer pengar för pengarna när det kommer till konferens, kick-off eller utbildningar på annat håll.
– Hotellet vi samarbetar med är även ett konferenshotell med nio olika konferenslokaler utrustade med den senaste tekniken. Väljer man att åka bort för sin konferens så kan man nog komma undan mycket billigare i Budapest än på många andra ställen i Sverige.


Fiskarbastiljonen i Budapest vid Donau

Med högsta möjliga service, svensk-ungersktalande personal och med de bästa proffsen på sina områden vill Younik Tours överträffa kundernas förväntningar.
Har du flera frågor? Kontakta Younik Tours på: 0171-53334

Du kan också mejla till: info@youniktours.se eller varför inte besöka ICA Kvantum Bålsta 18-20 juli, boka höstresan och få 500 kr rabatt som ägare av ICA kundkort?

Välkomna!
Läs mer om hur man kan må bra i Ungern på webben: www.youniktours.se


Gilla Younik Tours FB-sida och få dagsfärsk information om tävlingen och aktuella erbjudandenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (2 Skickat)

avatar
Nina Wikman Saxin 12 Jul 2011
Jag och min man åkte på en spa-weekend med Younk Tours över Valborgshelgen och vi blev väldigt väl omhändertagna av Edit Holländer och hotell Helias personal. Vi var väl inte direkt där för att träna oss form utan att må bra på annat sätt: av massage och olika spa-behandlingar. Och så upplevelser av mat och utsikter i en underbar stad. Det var rena hälsokuren! Prisvärd resa! Och missa inte restaurang Gundel om du vill prova det lilla extra!!!
Ser fram emot nästa Budapestbesök!
avatar
Carina Rylander 15 Jul 2011
Jag kan verkligen rekommendera en resa till härliga Budapest med Younik Tours. Younik Tours gjorde att vi kunde njuta av sköna avkopplande behandlingar och SPA direkt på hotellet och promenera i denna spännande stad och ta del av sevärdheter och en stor portion historia. På detta sätt blev det en upplevelseresa i bästa kombination.
Vi blev proffsigt omhändertagna och personalen fanns hela tiden tillgänglig. Speciellt stort tack till dig Edit Holländer för ditt enorma engagemang och kreativitet!

Kan även rekommendera en timma i hotellets "saltgrotta" - ett rum i lugn och fullkomlig stillhet, här kommer du till ro och kan ladda positiv energi.
Lycka till Youniktours!
............ vi kommer igen!!
totalt: 2 | visar: 1 - 2

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2711