Hem | Företag | Frukostmöte för företagare på Lastberget

Frukostmöte för företagare på Lastberget

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Novembers frukostmöte besöktes av ett femtiotal företagare och bjöd bland annat på Bålsta Tennisklubb som berättade om verksamheten som lockar spelare från både Västerås och Stockholm.

Susanne Hellstrand, Salasus Performance berättade om hur man utövar bra ledarskap | Foto: Per Andersson Susanne Hellstrand, Salasus Performance berättade om hur man utövar bra ledarskap | Foto: Per Andersson


Roger Asp från Adeeco inledde mötet med att berätta om Adeccos verksamhet. Företaget som har funnits i trakten i över 12 år arbetar med personaluthyrning och rekrytering.

Mats Norrbrand, VD på HåboHus berättade om deras två nya projekt:
- Dalängen: 52 lägenheter för + 60 år, där man tar det första spadtaget i december i år.
- Glastomten: här ska det byggas 77 mindre lägenheter och byggstart beräknas till 2014.

Susanne Hellstrand från företaget Salasus Performance pratade om ledarskap och bra kommunikation. Föredraget avslutades med en rolig tävling i hur många visitkort man kunde byta till sig under fem minuter. Vinnaren blev Monica Westerberg från Stockholms handelskammare.

Bålsta Tennisklubb representerades av tränarna Niklas Persson och Tomas Alm samt styrelseledamoten Pierre Johansson. De berättade om klubbens framgångar i division 3 och målet att komma upp i division 2, samt om de duktiga och framgångsrika talanger som spelar i klubben. Niklas bjöd in alla företagare till en prova-på-förmiddag i tennisklubbens lokal fredagen den 23 november klockan 8.30-10.30.

Sist ut var vårt kommunalråd Agneta Hägglund som berättade om kommunens start av ett nytt visionsarbete - hur ska Håbo se ut fram till år 2030.

Per Andersson
Håbo Marknads ABPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2724