Hem | Företag | Ge kunden en positiv chock!

Ge kunden en positiv chock!

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Det var rubriken på PG Wettsjö från EQP Business School föreläsning på avslutningen för 2012 av projektet Främja kvinnors företagande.

Foto: Håbo Marknads AB Foto: Håbo Marknads AB


42 företagare samlades på c/o Krägga Hotell torsdagen den 17 januari för att sammanfatta det första av projektets tre år. 34 nystartade och 36 tillväxtföretag har deltagit i projektet under 2012. Majoriteten av företagarna kände behov av att lägga mer tid på att träna, men det finns många hinder för att komma igång. Anna Roo och Marre Petrini från Curves gav tips och råd för att komma igång med sin träning. Ann-Mari Sundgren, projektledare från Håbo Marknads AB, redovisade resultatet av företagens genomförda behovsanalyser under året. Företagen har behov av kompetensutveckling inom marknadsföring, säljteknik, ledarskap, ekonomi och data.

PG Wettsjös föreläsning gav upphov till många skratt men också många tänkvärda reflektioner. PG belyser frågor som vad dålig service kostar och vad orsaken är till att vi brister. Företagarna fick tips, råd och idéer om hur de får nöjda och imponerade kunder. Det var en inspirerande projektavslutning.

Jenny Lindberg
Håbo Marknads AB



Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV



Problem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2693