Hem | Företag | Nyföretagare på mingel

Nyföretagare på mingel

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

På tisdagkvällen bjöd Håbo Marknads AB på fika och mingel för nystartade företag i kommunen.

Nyföretagare på mingel Nyföretagare på mingel


Ett trettiotal personer slöt upp i marknadsbolagets lokaler för årets nyföretagarmingel. Bland de inbjudna fanns företagare som startat sin verksamhet under de senaste två åren, men också företagarföreningar och företagsfrämjande organisationer. Under mötet presenterade Leif Nyrén, Håbo Marknads vd, bolagets verksamhet och medarbetare och lämnade sedan utrymme för mingel och kontaktskapande.

Nyföretagarmingel 2015

Bland kvällens nystartade företag fanns bland annat verksamheter inom hundvård, coachning, biodling, taxi, upphandlingstjänster och kablage. Nyföretagarmingel ordnas varje år och är ett uppskattat sätt att få information om näringslivsstödet i Håbo och skaffa sig nya kontakter inom näringslivet.Prenumerera på kommentarer Kommentarer (1 Skickat)

avatar
Krister Karlsson 30 Jan 2015
Heder åt de som startar nya företag i kommunen! Men exakt varför ska ett oppositionsråd sitta i styrelsen för Håbo Marknads AB? Jag menar varför? Vi har gått igenom en historia med Bålsta-Taxi. Är det moraliskt lämpligt att ett oppositionsråd sitter i så många olika styrelser? Det blir svårt för henne att sätta ner foten när det behövs. Men företag ger arbetstillfällen så inget ont i det.
totalt: 1 | visar: 1 - 1

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2512