Hem | Företag | Superentreprenörer på frukostmöte

Superentreprenörer på frukostmöte

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Årets första frukostmöte bjöd på spännande historier från superentreprenörerna Lars Skarke och Fredrik von Essen, och det lokala UF-företaget M&M Marketing.

Lars Skarke |Foto: Håbo Marknads AB Lars Skarke |Foto: Håbo Marknads AB


Runt 70 personer hade samlats på Lastbergets Konferens på tisdagmorgonen för att lyssna till de två företagarnas egna historier. Lars Skarke blev välkänd på 1980-talet när han var med och byggde upp varumärket Björn Borg. Lars startade sin bana i affärsvärlden med att sälja skrivmaskiner - på samma företag som Håbo Marknads tidigare vd Per Andersson! Lars har under snart fyra decennier upplevt både med- och motgång som affärsman. Han har både blivit inbjuden till Vita Huset och dansat med Nancy Reagan, och startat och drivit internationell volontärverksamhet i samband med tsunamin i Thailand 2004. Morgonens föredrag avslutades med Lars motto "Ingenting är omöjligt"!

Frukostmöte 20150203

Strax före årsskiftet köpte Fredrik von Essen Skokloster Wärdshus, och idag berättade han om sitt engagemang i Skokloster, godsets historia och hur framtiden ser ut. Som arvtagare till en månghundraårig tradition av förvaltande av godset och större delen av halvön har Fredrik ett stort personligt engagemang i utvecklingen av halvön, och nu har han möjlighet att påverka ännu mer. Värdshuset kommer redan i vår börja användas för konferenser men det kommer inte bli det huvudsakliga användningsområdet för värdshuset, Fredrik har planer på någon form av boendelösningar, till exempel äldreboende. Viktigt för hans engagemang är att det idag finns ett brett stöd för Skoklosters utveckling, inom både näringslivet och kommunen, en förutsättning för att det ska hända något.

 Frukostmöte 20150203

Sist ut på dagens frukostmöte var Madeleine Möllegård och Matilda Ljungberg från M&M Marketing som de arbetar med under läsåret. M&M Marketing är ett Ung Företagsamhets-företag, man lär sig driva företag under sista året i gymnasiet. Madeleine och Matildas affärsidé är att hjälpa idrottsföreningar att hitta sponsorer och de hjälper just nu Bålsta IK. Läs mer om M&M Marketing här. 

Nästa frukostmöte tar plats tisdagen den 3 mars, välkommen åter!

Håbo Marknads ABPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2724