Hem | Företag | Morgonsoffan lockade många företagare till frukostmöte

Morgonsoffan lockade många företagare till frukostmöte

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Över 70 Håboföretagare bjöds på frukost när den nya Morgonsoffan drog igång den 4 september. Många var nyfikna på att höra mer om etableringen av ICA Maxi vid Lillsjön och det var bara en av nyheterna som presenterades denna morgon.

Julia Rosqvist, programledare, Carl Strufve, Grosvenor, Krister Nilsson, ICA Kvantum och Johan Hedve, Skanska Julia Rosqvist, programledare, Carl Strufve, Grosvenor, Krister Nilsson, ICA Kvantum och Johan Hedve, Skanska


Morgonens frukostmöte inleddes med att programledare Julia Rosqvist hälsade välkomna till Morgonsoffan och bjöd upp Lars-Erik Sandgren, VD för Håbo Marknads AB, Birgitta Persson, ordförande från Håbo Företagare och Mats Mattsson, styrelsemedlem i Håbo Företagare. De fick ge sin syn på det fortgående arbetet med ”Tillsammans mot 4,0”. Många punkter i det åtgärdsprogram som tagits fram under våren har man redan börjat arbete med, nu behöver detta kommuniceras och samarbetet kring programmet behöver fördjupas.

Nästa programpunkt var Blomlöfs bin som presenterade sitt företag och visade sin utrustning för arbetet med bina. Alla deltagare på morgonens möte fick också med sig en honungsburk från Håbo Marknads bikupa som står i Draget-rondellen.

Sanna Engström, ny medarbetare på HMAB och Ulrika Adolfsson, ny medarbetare på enheten för Studie- och karriärvägledning presenterades därefter. Sanna arbetar som näringslivsutvecklare och kommer under hösten boka många företagsbesök, där kaffekorg kommer tas med. Ulrika arbetar med entreprenörskap i skolan och hjälper Håbos unga att utveckla sina entreprenöriella förmågor.

Krister Nilsson från ICA i Bålsta och Johan Hedve från Skanska berättade om samarbetet vid Lillsjön i Draget. ICA Kvantum som nu finns i Bålsta centrum kommer bli en ICA Maxi när man flyttar till Draget och butiken kommer öppna under våren 2020. Carl Strufve från Grosvenor berättade om utvecklingen i Bålsta centrum och lugnade alla närvarande genom att konstatera att det kommer en ny livsmedelsbutik i samma klass till centrum och systembolaget kommer inte flytta med ICA till Draget. (På bilden ovan syns Julia Rosqvist, programledare, Carl Strufve, Grosvenor, Krister Nilsson, ICA Kvantum och Johan Hedve, Skanska).

Petra Forslund, ordförande i HQF berättade att HQF och Företagarna Upplands-Bro-Håbo anordnar en fest för företagare den 9 november på Åbergs Museum.

Ett visitkortslotteri sponsrades från ICA, där vinsten var 1.000 kronor att handla för i ICA-butiken.

Nästa Morgonsoffa äger rum den 2 oktober klockan 07.30-09.00 på Lastberget. Välkomna!

Källa: Håbo kommunPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2724