Hem | Företag | Paul Silander är Årets Företagare i Håbo

Paul Silander är Årets Företagare i Håbo

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Paul Silander, vd och ägare av Skubbet AB, har utsetts till Årets Företagare i Håbo. I motiveringen lyfts Pauls ledarskap och företagets positiva utveckling sedan han tog över verksamheten för sex år sedan.

Paul Silander är Årets Företagare i Håbo Paul Silander är Årets Företagare i Håbo


Företagarnas lokala föreningar utser varje år Årets företagare som går vidare till regions- och Sverigefinal. Årets riksfinal äger rum den 14 oktober och prisutdelning sker i Stockholms Stadshus. I juryarbetet för att utse vinnaren i Håbo ingår Jenny Lindberg, näringslivschef i Håbo kommun, Anna Karlsson, kontorschef på Handelsbanken Bålsta, Mattias Aspsäter, företagsrådgivare på Sparbanken Bålsta och Malin Bergman Solming som driver InfraGeoTech och är förra årets vinnare av Årets Företagare. För att kunna bli Årets Företagare behöver personen bland annat ha ett majoritetsägande i företaget, att personen har ett engagemang utöver det egna företagandet, att företaget är innovativt, lönsamt och har en stabil tillväxt.

Motiveringen till Årets Företagare 2022 lyder:
Sedan Paul tog över Skubbet 2016 har företaget haft en stadig utveckling mot ökad lönsamhet, hållbarhet och service. Som ledare är han ödmjuk, klok och mån om sina medarbetare vilket gör att företaget har en mycket låg personalomsättning. Skubbet har stort lokalt engagemang både som sponsor till det lokala föreningslivet och som samarbetspartner; Paul söker alltid det lokala alternativet först. Paul är en engagerad och kunnig företagare och riktigt bra representant för det lokala näringslivet i Håbo.

Paul är en värdig vinnare av priset som Årets Företagare. Dels med tanke på den utveckling som Skubbet haft under hans ledning men även hur han arbetar med sina otroligt nöjda medarbetare. För att inte glömma hans engagemang i vår kommun med stort stöd till föreningslivet och många lokala samarbeten. Det är härligt att få vara med och dela ut detta pris till Paul, säger Helene Zeland Bodin, kommunstyrelsens ordförande.

Priset till Årets Företagare har delats ut i sin nuvarande form sedan mitten av 1980-talet. Syftet är att lyfta upp och hylla landets entreprenörer som startar och driver företag, brinner för det de gör och bidrar till god service, en attraktiv kommun och skatteintäkter för välfärden.

Källa: Håbo kommunPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2724