Hem | Företag | Happy Homes är Årets Lokala Entreprenör

Happy Homes är Årets Lokala Entreprenör

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Håbo Företagare har utsett Happy Homes i Bålsta till Årets Lokala Entreprenör 2022. Butiken som säljer färg, tapet och inredning drivs sedan 2016 av Anders Claesson.

Wilma Jansson, Cecilia Uddås, Anders Claesson, Helene Zeland Bodin och Jenny Lindberg. Wilma Jansson, Cecilia Uddås, Anders Claesson, Helene Zeland Bodin och Jenny Lindberg.


Håbo Företagare utser varje år Årets Lokala Entreprenör, ett pris som delas ut till en lokal företagare som genom sitt entreprenörskap och engagemang i sitt företags utveckling och välmående fungerar som en inspiratör och förebild för andra i sin omgivning. Årets pristagare nominerades av Håbo Företagare och röstades därefter fram som vinnare av Håboborna.

Motiveringen lyder:
Happy Homes möts man alltid av ett leende! Deras otroligt trevliga och hjälpsamma personal ger alltid service på topp, både till företag och privatkunder. Förutom sitt breda sortiment av färg och tapeter har de även saker för bland annat hobbypyssel och poolunderhåll.

Butiken i Bålsta är en av fyra butiker som Anders driver. Den senaste öppnade han i Värmdö för bara ett år sedan och där är han varje dag, sju dagar i veckan. Anders brinner för företagarfrågor och ställer i höst upp som kandidat för KD i hemkommunen Nykvarn. I butiken i Bålsta arbetar fyra personer och det viktigaste för dem är kundbemötandet, att varje kund ska bemötas med hjälpsamhet och ett leende. Kommunstyrelsens ordförande Helene Zeland Bodin (C) uppvaktade pristagaren i samband med med utmärkelsen och noterade det vänliga bemötandet:

Det stämmer verkligen att man möts av ett leende när man kommer in i butiken. Det är härligt att se det aktiva ledarskapet med styrka och respekt till medmänniskor, säger Helene Zeland Bodin.

Källa: Håbo kommun

 

 

 Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2739