Hem | Företag | Bålstaföretagre hjälper dig hitta balansen - i Budapest

Bålstaföretagre hjälper dig hitta balansen - i Budapest

image

För många innebär vardagen en ständig stress för att få ihop livspusslet. Känner du att du behöver ladda batterierna och fylla på med ny energi? Nu har du möjlighet att åka till Budapest på en stresshanteringsresa för att hitta balans och förebygga utbrändhet.

Nu erbjuder Bålstaföretaget Younik Tours med Edit Holländer i spetsen stresshanterings- och spa-weekend i Budapest den 3-6 februari 2012 tillsammans med Ingela Gullberg från Sollanns terapier. Samarbetet är ett gott exempel på hur lokala företag kan kombinera sina tjänster för att erbjuda något unikt.

Ta det lugnt och koppla av -  i Budapest
Den enda stora utmaningen under stresshanteringsresan kan vara att inte prestera, utan att i stället ta det lugnt och koppla av. Det är som tur inte så svårt när man väl hade bestämt sig, bara att komma ifrån vardagen och få släppa alla måsten är befriande i sig. Och Ungern är en bra destination för en stressad själ. Ungern har lång spa-tradition med varma källor med läkande termalvatten och flygtiden är behagligt kort, bara två timmar.

Det fyrstjärniga spa-hotellet Danubius Health Spa Resort Helia ligger intill floden Donau i stadsdelen Pest i Budapest. Spa- anläggningen har flera pooler med olika temperaturer. Det är avslappnande att sitta i bubbelpoolen efter flygresan. Inga krav. Inga måsten. Här kan man skämma bort sig med olika typer av behandlingar utan att bli ruinerad.


Hälsobadet på hotell Helia

Under en stresshanterings-weekend får du delta i ett seminarium om stress och metoder för stresshantering som hjälper dig:

    att känna igen varningssignalerna
    att stämma ditt eget instrument
    att känna igen stressens olika ansikten

samt att man identifierar orsakerna till upplevd stress och ger dig verktyg att hantera stress- och presskänslor.

Läs mer om resan på YouNik Tours hemsida.