Hem | Företag | Frukostmöte för företagare på Lastberget

Frukostmöte för företagare på Lastberget

image

Novembers frukostmöte besöktes av ett femtiotal företagare och bjöd bland annat på Bålsta Tennisklubb som berättade om verksamheten som lockar spelare från både Västerås och Stockholm.

Roger Asp från Adeeco inledde mötet med att berätta om Adeccos verksamhet. Företaget som har funnits i trakten i över 12 år arbetar med personaluthyrning och rekrytering.

Mats Norrbrand, VD på HåboHus berättade om deras två nya projekt:
- Dalängen: 52 lägenheter för + 60 år, där man tar det första spadtaget i december i år.
- Glastomten: här ska det byggas 77 mindre lägenheter och byggstart beräknas till 2014.

Susanne Hellstrand från företaget Salasus Performance pratade om ledarskap och bra kommunikation. Föredraget avslutades med en rolig tävling i hur många visitkort man kunde byta till sig under fem minuter. Vinnaren blev Monica Westerberg från Stockholms handelskammare.

Bålsta Tennisklubb representerades av tränarna Niklas Persson och Tomas Alm samt styrelseledamoten Pierre Johansson. De berättade om klubbens framgångar i division 3 och målet att komma upp i division 2, samt om de duktiga och framgångsrika talanger som spelar i klubben. Niklas bjöd in alla företagare till en prova-på-förmiddag i tennisklubbens lokal fredagen den 23 november klockan 8.30-10.30.

Sist ut var vårt kommunalråd Agneta Hägglund som berättade om kommunens start av ett nytt visionsarbete - hur ska Håbo se ut fram till år 2030.

Per Andersson
Håbo Marknads AB