Hem | Företag | Välbesökt frukostmöte på Lastberget

Välbesökt frukostmöte på Lastberget

image

Företagarfrukosten besöktes denna gång även av EnköpingsPosten, som kommer att satsa på att värva fler prenumeranter i Håbo där man idag bara har 800 hushåll som prenumererar.

På scenen befann sig både chefredaktör Roger Pettersson och försäljningschef Fredrik Lindberg. Läs mer om EP:s satsning på webben här.

Lars Söderman

Lars Söderman presenterade sitt företag Result Communication där han hjälper företag med marknadsföring och presentation. Eftersom Lars har erfarenhet av både skådespeleri, it och psykologi kan han se på frågan ur olika synvinklar. Läs mer om Result Communication här.

Ariel Pardo

Nästa gäst på scenen var Ariel Pardo som studerade juridik i hemlandet Bolivia, men som numera driver städ- och saneringsföretaget Topteam Service & Support AB. Företaget erbjuder alla typer av städ, sanering, personaluthyrning och mindre ombyggnationer.

Emelie Andersson och Pernilla Hallström

Emelie Andersson och Pernilla Hallström som driver UF-företag i Fridegårdsgymnasiet gjorde reklam för UFs julmässa den 13 december klockan 12-15 i BCJF. 14 UF-företag ställer ut och säljer produkter inför jul. Läs mer om UF här.

Matilda Söderberg Caroline Olsson

Från Hälsoäventyret kom Matilda Söderberg och Caroline Olsson som berättade om sitt uppdrag och speciellt om Tobaksfri Duo som i höst har startat upp i Gransäterskolan och Potentia Education. Inom detta projekt får elever i årskurs sex skriva kontrakt med en tobaksfri vuxen där båda förbinder sig att låta bli tobak. Därigenom får barnet tillgång till rabatter och erbjudanden från lokala handlare och delta i ett lotteri med fina priser i slutet av årskursen. Hälsoäventyret vill gärna ha lokala sponsorer till detta. Läs mer om Hälsoäventyret här.

Patric Wester

Näste presentatör var Patric Wester som berättade om Bro-Bålsta Golfklubbs satsning på konstsnöspår för längdskidåkning i vinter. Man har redan börjat lägga snö och på lördag 7 december blir det prova-på-helg med en bana på ungefär 700 meter. Inom kort kommer banan vara 3 kilometer och anläggningen kommer ha både omklädningsrum och servering öppen. Läs mer om konstsnöspåret här.

Magnus Månsson

Sist ut var Magnus Månsson från Återvinningscentralen i Västerskog. Magnus berättade på ett muntert sätt om hur företag kan källsortera sitt avfall. Företag kan rekvirera ett passerkort från Håbo kommun genom att ringa 0171-52525. Läs mer om ÅVC här.

Peter Löfgren

Och morgonen förgylldes återigen av vår skönspelande lokale pianist Peter Löfgren.