Hem | Företag | TechTrans årets entreprenör - prisutdelning vid företagsmingel i Krägga

TechTrans årets entreprenör - prisutdelning vid företagsmingel i Krägga

image

För tredje året i rad höll Håbo Marknads AB företagsminglet på Krägga herrgård och som vanligt var det strålande sol i sommarkvällen. Runt 190 lokala företagare, politiker och tjänstemän från kommunen slöt upp för att mingla, knyta nya kontakter och delta i prisutdelningen till lokala entreprenörer som gjort extra bra ifrån sig.

Företagsmingel 2014

Årets pristagare

Årets entreprenör: Fredrik och Nina Edström, Tech Trans
Årets entreprenör i skolan: Per Bowenius, Västerängsskolan
Årets nyföretagare: Daniel Engberg och Per Jonsson, Svetel
Årets handlare: Nina och Calle Hamrén, Arken Zoo (var tyvärr inte på plats på minglet, priset mottogs av en representant från Arken-kedjan).

Företagsmingel 2014

Även företag och lärare inom Ung Företagsamhet fick ta emot blommor på scenen av Catharina Wakim, biträdande rektor vid Fridegårdsgymnasiet. The Talk UF (på bilden ovan) blev tidigare i år utsedda till Årets UF-företagare i Uppsala län och kommer i slutet av maj att tävla i SM i UF. Kalaslådan UF är årets UF-företag i Håbo kommun och Johnny Hellgren, lärare vid Fridegårdsgymnasiet är Årets UF-lärare i Uppsala län. Catharina Wakim lyfte även fram Kerstin Morin och Per Hanser, båda lärare vid Fridegårdsgymnasiet och engagerade UF-lärare.

Se fler mingelbilder här.