Hem | Företag | Japansk restaurang etablerar i Bålsta Centrum

Japansk restaurang etablerar i Bålsta Centrum

De erbjuder äkta japansk sushi, ramen, varmrätter och pokébowls både äta på plats, take-away samt catering. På Kaiyo tillagar man alla rätter själva från grunden med färska råvaror och är måna om att hålla hög kvalitet. Öppning planeras till 20 september. 

Restaurangen ska byggas i en lokal på östra sidan mot parkeringen. Kaiyo kommer få en mysig servering med tydlig japansk prägel och på utsidan ska också byggas i ordning för en uteservering.

Kaiyo drivs av två delägare, Ganbayar Gantulga och Tsogbadrakh Batdelger som är erfarna restauratörer. De driver redan tre andra restauranger i Ikki sushi i Kista, Umi Chao i Vällingby och Mgl sushi i Nynäshamn. 

- Vi ser fram emot etableringen i Bålsta då vi tror mycket på Bålstaborna Håbo kommun, säger Ganbayar Gantluga. Detta är ett välmående upptagningsområde med goda framtidsutsikter och vi förstärker matutbudet med riktigt fint koncept. Vi tror våra rätter kommer uppskattas av Bålstabornas smaklökar. Vi kommer även ha fullständiga rättigheter och kan erbjuda äkta japansk saké och japansk öl.

Maria Helling, centrumchef för Bålsta Centrum är också mycket nöjd.

- Detta är ett viktigt tillskott i Bålsta Centrums matutbud. Vi behöver stärka upp vårt matutbud och det japanska köket känns helt rätt i tiden. 

Attila Gal
HåboPortalen