Hem | Video | Övrigt | Välbesökt förskolemässa

Välbesökt förskolemässa

image

Den 15 maj var det dags för Håbos allra första förskolemässa i Ishallen i Bålsta.

Det hela invigdes av kommunalråd Agneta Hägglund som höll ett fint tal innan hon klippte bandet och förklarade förskolemässan invigd.

På mässan fanns alla kommunala förskolor representerade och visade upp sina verksamheter och hur de jobbar. Det fanns även aktivitetshörnor där barnen fick testa på olika experiment och en sagohörna med dockteater.

Även andra kommunala verksamheter som på ett eller annat sätt jobbar för eller mot både små barn och förskolebarn fanns på plats. Till exempel Håbo bibliotek som hade byggt upp en mysig läshörna, kostenheten som bjöd på nybakat bröd med goda röror, Folktanvården som delade ut information och tandborstar, Barnavårdscentralen som delade ut nyttig information till nyblivna föräldrar med mera.

Vid ett bord stod även Agneta Hägglund och delade ut nallar till Håbos nyfödda barn på grund av att vi nyligen blev 20 000 invånare i kommunen. Nästa tillfälle för nalleutdelning blir på Håbo festdag den 16 augusti.

En fullständig lista över medverkande på förskolemässan hittar du genom att klicka här.

Förskolemässan drog väldigt många besökare vilket vi är väldigt glada för. Ett stort tack till alla som har hjälpt till att göra förskolemässan möjlig! Vi ses förhoppningsvis även nästa år!


En fullständig lista över medverkande på förskolemässan hittar du genom att klicka här.


http://habo.se/forskolemassa kan ni läsa mer och se bilder.


Källa: Håbo kommun