Hem | Övriga Nyheter | ”Högsommar” på besök i Sommarsverige

”Högsommar” på besök i Sommarsverige

image

När Radio Uppland sände ”Högsommar i P4” fick lyssnarna bland annat ta del av småprat med författaren Jan Guillou, naturfotografen Alf Linderheim och författaren Cecilia Hagen.

Andra som deltog i programmet var Lena och Göran Eriksson från Brunnsta Gård utanför Bålsta som var bland de första att starta fenomenet Rum & Frukost.

Det första Högsommarprogrammet sändes från Öregrund, sedan gick färden vidare till Grisslehamn och därefter till Rullsands havsbad nära Skutskär. Därefter var det Skoklosters tur att få besök av radioteamet och så avslutningsvis Sigtuna den 1 juli.

Projekt och sommarplaner
Efter Radio Upplands ”femdagarsturné” tar Radio Västmanland över stafettpinnen och fortsätter ”turnén” innan det är dags för Radio Sörmland och Radio Stockholm ta vid och föra programmet vidare genom Sommarsverige. Kl. 09.30 till 13.00 pågår programmen som är en lättsam underhållning med inslag av kända och okända personer som berättar om sina liv, projekt och sommarplaner. Programledarna Bosse Pettersson och Annika Ilmoni var fullt sysselsatta med att organisera besöken på de olika platserna runt omkring i Uppland, men så blev också resultaten av intervjuerna och besöken på de olika platserna mycket bra.

Tommy Hildorsson