Hem | Övriga Nyheter | Concent utvecklar 270 hyresrätter i Bålsta

Concent utvecklar 270 hyresrätter i Bålsta

image

Concent AB utvecklar 270 hyresrätter i Bålsta i Håbo kommun. Lägenheterna, som riktar sig mot ungdomar, studenter och små familjer, kommer att vara på 1-3 rum och kök till en yta mellan 30-60 kvm.

Håbo är en snabbt växande kommun och möjligheten att som ung bo kvar i kommunen är idag begränsad då det råder stor brist på mindre lägenheter.

- Det känns fantastisk kul att vi nu fått möjligheten att skapa hållbara, attraktiva och prisvärda bostäder som kan ge fler unga möjligheten att flytta hemifrån, säger Michel Fatehnia, projektutvecklare på Concent AB.

Området ligger bara ett par hundra meter från Bålsta centrum och genom de goda kommunikationerna med järnvägen kommer de boende att ha god stor tillgång till arbetsmarknaden.

Just nu pågår ett detaljplanearbete och byggstarten är planerad till Q1 2016.

-------------------------------------------------

Om Concent AB

Concent är ett nationellt fastighetsutvecklingsbolag som skapar hem och mötesplatser. Med hjärta, samhällsansvar, finansiella resurser och nya tankar utmanar vi de stora bjässarna i branschen. Det handlar om att skapa ett resultat där kvalitet, miljö, ekonomi och människa är i balans. Det goda samhället bygger vi nämligen tillsammans. Läs mer på www.concent.se.

Källa: Concent AB