Hem | Övriga Nyheter | Bålsta Gästis läggs ner och fastigheten säljs

Bålsta Gästis läggs ner och fastigheten säljs

image

Informationen kom via Gästgivaregårds Facebooksida den 11 september.

Då skrev ägaren Aydan Öhlén följande inlägg:
"Det är med blandade känslor jag skriver det här inlägget... Vår familj har drivit Gästis sedan 1980 och förra hösten bestämde vi oss att 34 år fick räcka då pensionsålder och lite sjukdomar kommit till familjen så vi hyrde ut stället till Sleepalott Hotel AB. Det företaget satte sig dessvärre i konkurs i måndags.

I morgon har Bålsta Gästgivaregård sin kanske sista festvåning och det känns inte så roligt då vi jobbat och slitit i alla år. Haft över 200 anställda och tusentals gäster. Men det blir inte alltid som man tänkt sig här i livet. Gästis har gett oss många fina minnen och så klart tvärt om... Sleepalott Hotel Ab's konkursförvaltare och de anställda finns på plats ett par dagar till och avvecklar sin verksamhet. "

Tillägg på sidan den 16 september

"...vi kommer att sälja fastigheterna och inte rörelsen då rörelsen inte går att rädda efter det här. Livet går vidare i Bålsta men nu utan ett litet konferenshotell-restaurang och festvåning. Bålsta Gästgivaregård tackar för de här 35 åren i vår familjs ägo och önskar de nya blivande ägarna lycka till med sitt projekt."

Klicka här för att komma till Bålsta Gästgivaregård´s Facebook-sida

Attila Gal
HåboPortalen