Hem | Övriga Nyheter | Andra artistsläppet för Stora scen på Håbo festdag 2016

Andra artistsläppet för Stora scen på Håbo festdag 2016

image

Återvändare så väl som hemvändare och förstagångsbesökare- välkomna - i år ses vi den 13 augusti! Här är en av artisterna som kommer att fira festdagen med oss på Stora scen:

Vårt andra artistsläpp inför Håbo Festdag den 13 augusti är en ung tjej bosatt i USA. Hon släppte i våras sin första singel och slog sig snabbt in på de svenska hitlistorna med låten ”Ain’t No Saint”. Många av oss har följt henne och hennes familj under två säsonger i Tv3:s realityserie Parneviks. Det är den talangfulla Peg Parnevik, dotter till Jesper Parnevik och barnbarn till den anrike komikern Bosse Parnevik, vars turné (”Aint no saint tour”) gör ett stopp i Bålsta och gästar oss på Håbo Festdag den 13 augusti. Klock-an 15:00 står hon på Stora scenen med efterföljande signering.

Håbo festdag 2016
En kär sensommartradition för Håbo och Håboborna är gemenskapen och upplevelsen av Håbo festdag i Bålsta. Förra året lockade festen cirka 10 000 besökare. År 2016 blir som alltid- en solig tillställning med marknadsgata, en spännande blandning av artister på våra scener och massvis av upplevel-ser för hela familjen. Detta är dessutom året då vi satsar extra på matupple-velsen under festdagen och hoppas på en mängd olika kök och smaker, från food-trucks på besök liksom lokala restauranger.

Festdagen arrangeras av Håbo kommun, Kultur och livsmiljö i samarbete med Tomas Event AB.

Attila Gal
HåboPortalen