Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Nedskräpning och förstörelse

Nedskräpning och förstörelse

image

Håbo Närradio tar upp frågan om nedskräpning och förstörelse i kommunen. I programmet ”Vinyltimmen” på söndagar klockan 10-11 svarar Bosse Hellgren på frågor om nedskräpning och förstörelse. Ring Bosse!

”Vinyltimmen” är ett program som uppstått med anledning av att ett stort antal LP-skivor skänkts till Håbo Närradio. Under programmets gång, som startade för några veckor sedan, har innehållet utvecklats till någon form av kontaktprogram där det finns möjlighet att få allt man önskar sig. Det kan gälla kärlek som till exempel en ny partner, vänskap eller någon att dela fritiden med. Kanske vill man sälja något, ge bort något eller helt enkelt få till en diskussion om t e x nedskräpning och förstörelse i Håbo kommun i första hand. Förhoppningsvis sprids detta som ringar på vattnet så att vi får den värld vi alla förtjänar – ett paradis här på jorden.

Ring Bosse gör man på telefon 0171-559 77 på söndag kl 10-11 eller skriver brev till Håbo Närradio, Abbotvägen 22, 746 95 Skokloster. Eller så skickar man e-post till 87.7@habonarradio.se.

Tommy Hildorsson