Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Allt du önskar kan du få – lyssna på Håbo Närradio då

Allt du önskar kan du få – lyssna på Håbo Närradio då

image

Närradion har blivit det nya sättet att annonsera – helt gratis. Du kan få ditt liv så som du vill ha det genom att ringa till Håbo Närradio på tel. 0171-559 77 varje söndag kl. 10-11 och tala om vad du önskar dig.

Kanske vill du ha nya vänner, ny partner, reskompis eller annat. Köpa, sälja eller skicka en hälsning eller säga förlåt till någon. Du har alla möjligheter att förändra ditt liv genom att ringa till Håbo Närradio.
Det enda du betalar för är ditt samtal till radiostudion, inga talsvarstjänster, telefonköer, knapptryckningar eller robotröster som förvillar dig. Du talar om vad du önskar dig i programmet Vinyltimmen.

Annonsera gratis på FM 87,7 MHz
Utan dyra annonskostnader, krångliga mellanhänder eller långa väntetider få det du vill ha med ett enda samtal. Vill du köpa, sälja, skänka eller hyra ut något ringer du bara till studion och du kopplas ut i etern där du får tala om dina önskemål. Sedan är det bara att vänta på att den som har det du söker lyssnar på Håbo Närradio FM 87,7 MHz och kontaktar dig. Lyssnar på Håbo Närradio kan man göra i hela Håbo kommun och så långt radiovågorna når vilken kan vara ända till Uppsala eller Enköping om man lyssnar på bilradion eller bor högt.

Direktsänd gudstjänst
Förutom att du kan få det du önskar dig med ett samtal till Håbo Närradio kan du på söndag den 2 oktober kl. 11.00 lyssna på direktsänd skördegudstjänst från kapellet vid Yttergrans kyrka. Med andra ord så får du även andlig lekamen i Håbo Närradio. Balansen måste vara rätt för att uppnå den bästa harmonin och den uppnår du genom att lyssna på Håbo Närradio – radion som når ut till alla i kommunen och lite till.

Lyssna på Vinyltimmen från 25 september 2011Tommy Hildorsson