Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Träffa representanter för Håbo Närradio i Bålsta Centrum

Träffa representanter för Håbo Närradio i Bålsta Centrum

image

Imorgon lördag finns representanter för Håbo Närradio i Bålsta Centrum för att marknadsföra radiostationen och den vänförening som bildats för att stödja Närradioföreningen.

Alla medlemmar i Närradions Vänner deltar med sitt medlemskort i dragningen av vinster skänkta av företag i Håbo kommun.

Från kl 10.00 imorgon (lördag den 15 oktober) kommer representanter för Håbo Närradio att finnas i Bålsta Centrum. De kommer att informera om radiostationen och hur man med enkla medel kan nå ut till samtliga invånare i kommunen samtidigt. Håbo Närradio är en resurs för kommunen och alla föreningar och företag i kommunen att använda sig av. Konstigt att ingen upptäckt möjligheterna tidigare men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. I vinyltimmen på söndagar kl 10-11.00 kan man till exempel enkelt ringa ett samtal och tala om vad man söker. En kompis, partner, bil, hus eller vad som helst. Vill du sälja något, köpa något eller vad som helst, ring till Håbo Närradio på tel. 0171-559 77. Svaret kan man få direkt - svårare än så är det inte och inte kostar det något heller.

Hur som helst så kommer dessa representanter som står i Centrum att värva medlemmar till Närradions Vänner på lördag och det kan vara rena drömvinsten som väntar på dig eftersom varje medlemskort har ett nummer och den 4 december i programmet Vinyltimmen är det dragning. Vinster är sådant som företag i kommunen skänkt. Välkommen som medlem i Närradions Vänner. Kom till Bålsta Centrum på lördag.

Håbo Närradio