Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Per-Martin live i Håbo Närradio den 23 oktober

Per-Martin live i Håbo Närradio den 23 oktober

image

På söndag den 23 oktober kommer Per-Martin till Håbo Närradio. Han har framträtt i många olika sammanhang runt omkring i landet och nu gästar han Håbo Närradio. Han tolkar Elvis, Jim Reeves både profant och andligt och sjunger gospel, visor, ballader, läsarsånger, country och egna sånger.

Per Martin kommer ursprungligen från Stockholm men har bott på lite olika platser i Södermanland innan han återvände till Stockholm där han bor nu.

Med mjuk framtoning förmedlar han sina sånger
Per Martin har en sammetsmjuk och vacker röst som många runt om i Norden fått ta del av. Musiken är hans hobby, vid sidan av sitt arbete som dataingenjör, men han har ändå hunnit med att besöka ofantligt många platser och samlat stor publik vid sina uppträdanden. Han har gjort egna radioprogram och sjungit in albumet ”The Searcher” som innehåller två egna sånger och flera gospelsånger som blivit kända av Elvis och Jim Reeves. Han medverkar i radio, När-tv, Kanal 10 med flera och nu är det alltså dags att presentera denna mycket populära sångare i Håbo Närradio FM 87,7 MHz. Tillsammans med sina musikvänner kommer han även att framträda i Kyrkcentrum i Bålsta längre fram i tiden. I Håbo Närradio kommer han att bjuda på en försmak av delar av hans repertoar i programmet Vinyltimmen på söndag den 23 oktober kl. 10-11.

Tommy Hildorsson