Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | SPF Håbos månadsmöte i mars

SPF Håbos månadsmöte i mars

image

En torsdag i mars, med utpräglat aprilväder, kallade SPF Håbo till månadsmöte på Skeppet i Bålsta. Varken regn eller hagel kunde stoppa de ca 120 medlemmarna som kom för att glädjas av trevlig underhållning och delta i sällskapslivet inom föreningen.

SPF Håbos nya ordförande, Inger Smedberg, hälsade välkommen och önskade att deltagarna skulle få ett bra möte, varefter Göthe Eriksson från programkommittén introducerade dagens artister, estradören Mattias Enn med Samuel Skönberg vid pianot. Något sen gjorde Mattias entré, klädd i frack och hög hatt, samt med den obligatoriska spatserkäppen i handen. Publiken fick vara med om en hisnande resa genom svensk nöjeshistoria från Emil Nordlander till Povel Ramel. Mattias sjunger utmärkt med hög röst och suverän textning som gjorde förstärkning och högtalare överflödiga. Med Samuels följsamma pianospel, och trevligt mellansnack i form av små historier om de olika artisterna, blev föreställningen verkligt njutbar. Detta var även den allmänna uppfattningen ty artisterna belönades med rejäla applåder och blommor.

Kaffe med wienerbröd serverades varefter mötet fortsatte med att ett antal nya medlemmar presenterades. Britten Marklund från ”BM Hälsokällan” berättade om företagets verksamhet. Hon erbjuder massage och olika massageterapeutiska behandlingar till förmånliga priser för pensionärer. Företaget har sitt säte i Bålsta på Västerängen.

I vanlig ordning genomfördes lottdragning där högsta vinsten var en pizza bakmaskin, som den lycklige vinnaren hämtade sprudlande av glädje. Övriga vinster delades ut varefter Göthe hemförlovade församlingen till nästa möte som blir en ”pubafton” den 12 april.

Sverker Jonasson