Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | SPF´s Vårfest 2012

SPF´s Vårfest 2012

image

Vårfesten den 25 maj hos SPF Håbo kommer att gå till hävderna som den varmaste i mannaminne. På sena ef-termiddagen var temperaturen i Bålsta uppåt 30 grader, och deltagarna fick ett varmt mottagande på Skeppet. 90-talet gäster pustade och välklädda gentlemäns kavajer hängdes snart åt sidan.

Programkommittén hade, med hjälp av många andra medlemmar, arrangerat festen och allt var dukat och klart när gästerna anlände. Som vanligt vid fi-nare middagar bjöds på välkomstdrink och det var möjligt att införskaffa ädlare drycker i baren.
Bengt Jansson hälsade alla välkomna och bjöd till bords, och föreningens matlag under Gustav Körner serverade maten.
Musikanter från orkestern assisterade vid allsången av några stämningshö-jande visor.

Efter kaffe med kaka hördes det taktfasta ljudet av orkestern The Sound och många formulerade sina önskningar med: ”Let´s dance”. Ingen var nödbedd och dansgolvet fylldes snart av seniorer, som med modernt språkbruk kan betecknas som ”sjukt friska”. För övrigt spelade bandet både flitigt och bra med den sort av dansmusik de flesta av oss dansade till i ungdomen.

Vid en paus i musiken drogs vinsterna i lotteriet. De lyckliga vinnarna kunde bära hem livsmedel i korg och flaska.

Festen slutade kanske inte i eufori, men de flesta var säkert nöjda med kvällen och när sista dansen klingat ut kunde deltagarna gå hem i den ljuvliga ljusa milda vårkvällen.
Ett varmt tack måste riktas till alla som jobbat med planering, dukning, servering, diskning och inte minst återställning av lokalen. Heder åt de som ställer upp och jobbar i dessa sammanhang!

Sverker Jonasson