Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | ”Som ett brev på posten” – varje fredag

”Som ett brev på posten” – varje fredag

image

För en tid sedan vann Åsa Öman i Bålsta ett pris som varade ett helt år. Hon är medlem i Håbo Närradios vänförening Närradions vänner som varje år har dragning på medlemsnumren. Vinsterna är skänkta av företag som sponsrar närradiostationen och ett av de företagen är Upplands Nyheter.

Åsa hade turen att vinna en helårsprenumeration på tidningen Upplands Nyheter. Vad tycker du om din vinst? "Det är en mycket trevlig tidning. Det kanske inte står så mycket om Håbo kommun i den men det är intressant att läsa om vad som händer i andra socknar runt omkring i Uppland, något som man inte kan läsa om i de lokala tidningarna. Och sedan alla uppslag om evenemang, butiker och nyöppnade ställen som man kan besöka när man är på resande fot. Så jag tycker att det var en jättefin vinst."

De trivs med Upplands Nyheter
Kommer du att prenumerera på tidningen när prenumerationen gått ut?
– Njaee, det vet jag inte just nu men jag rekommenderar den gärna till andra som vill läsa om vad som händer i Uppland. Vi har DN och den lokala tidningen EP och så kommer den lokala gratistidningen med sitt annonsblad en gång i veckan. Det är mycket att läsa och skall man ha en tidning skall man ju hinna med att läsa den. Jag är ändå mycket nöjd med Upplands Nyheter och ser fram mot varje fredag då tidningen kommer i postlådan. Vad som händer efter att prenumerationen gått ut får vi se, just nu läser både jag och min man tidningen och trivs bra med den.

Vinnare i Närradions vänner
Medlemmarna i Närradions vänner får vara med om två dragningar på sina medlemsnummer under ett år. Nästa dragning är i radioprogrammet Rimstugan i Håbo Närradio den 21 december. Då kommer många fina vinster att lottas ut. Och det är inte bara vinsterna som lockar, möjligheten att ha ett eget radioprogram är en annan fördel med att vara medlem. Logga in på hemsidan www.habonarradio.se och se hur du lättast blir medlem.

Tommy Hildorsson