Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Julhälsning från Närradions vänner

Julhälsning från Närradions vänner

image

Ett stort tack till alla som gjorde det möjligt att ha Rimstuga i Håbo Närradio i år igen. Och grattis till alla som vann någon av vinsterna. Till er som inte vann något så kommer en ny chans vid Påsk nästa år för alla som är medlemmar i Närradions vänner.

Som väl alla vet så kommer inte fullmäktige att sändas i Håbo Närradio nästa år. För att fylla den luckan välkomnar vi fler föreningar som vill nå ut med sitt budskap till alla i kommunen och lite till...så långt radiovågorna når - samtidigt. Som medlem i Närradions vänner gör du egna radioprogram för 50 kr per timme.

Vid den senaste uppdateringen av antalet besökare på Håbo Närradios hemsida syns att 618 besökare har loggat in på www.habonarradio.se i december. Kanske blir det rekort av antalet besökare på hemsidan denna månad. Kom gärna med tips och idéer om hur du vill att hemsidan skall se ut. Är den bra som den är eller behöver den förändras? I början på 2013 är det sedan dags för årsmöte och då är det läge att få in nya kreativa krafter i styrelserna för Håbo Närradio och Närradions vänner. Tänk till! Så önskar jag alla en helt underbar Jul tillsammans med era nära och kära.

Tommy Hildorsson