Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | SPF Håbo Vårfest 2013

SPF Håbo Vårfest 2013

image

Det finns många vårtecken denna tid på året. Det första vårtecknet den-na fredag (19 april) var att vi fick gatan sopad, det är ett härligt vår-tecken. Senare samma dag kom nästa vårtecken och det var SPF:s årliga vårfest. Det var ett 70-tal SPF:are som hade hörsammat inbjudan till vårfesten, trots att den var en dryg månad tidigare än vanligt.

Stämningen var god redan från början. Det hade dukats upp på ett trev-ligt vis och det vankades drink före maten.
När vi satt oss till bords började kvällens underhållning  med musik under middagen av Mac Olssons orkester från Bro med  nyckelharpa och drag-spel. Ett trevligt inslag!

”Män i köket” under ledning av Gustav Körner stod för förrätten som be-stod av nubberöra på grovt bröd. Varmrätten var fläskfilé, sås och pota-tisgratäng med tillhörande sallad. God mat som kom från Ademso Catering. Sedan fick vi kaffe och kaka och under tiden gick våra trevliga musiker runt bland borden och spelade många gamla kända låtar som vi kunde hänga med på.
Ibland hade vi väl tappat en och annan versrad men musikerna kunde ju orden förstås.
Lotterna gick åt som vanligt och flera fina vinster delades ut. 

Ett vårpotpurri fick vi också sjunga innan dansen drog igång. Även denna kväll var det många dansanta SPF:are. Det var full fart på dansgolvet i över tre timmar och det dansades både modernt, hambo och schottis m.m.

Som vanligt blev det en mycket trevlig kväll. En stor eloge till programkommittén med föstärkning som så väl genomförde hela festen.

Yvonne Lindström