Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Ny utställare i Galleri Kvantum

Ny utställare i Galleri Kvantum

image

Sanna Snaula Storm ställer ut sina fotografier i Galleri Kvantum i september.

Så skriver Sanna om sig själv:
"Jag är en studerande 20 åring med många fritidsintressen, bland annat fotografering. Mitt intresse för fotografering väcktes när de första digitalkamerorna kom. Jag fick låna min pappas kamera och fotograferade då i huvudsak hästar. Som tur är har  det gått framåt sedan dess med fotograferingen.

Fotograferingen har varit en hobby sedan dess och kamerorna har avancerat desto mer jag lärt mig. Motiven kan variera väldigt mycket, men det som varit genomgående sedan jag började att fotografera är djur i olika former och storlekar, både i och utanför min studio. Därför är det just detta jag valt att fokusera på till min utställning. Som ni kommer att märka så hamnar djuren ofta i lite annorlunda miljöer än där vi är vana att se dem.

Om ni är mer intresserad av mina foton så kan ni hitta mig på Facebook på sidan ”Sannas foton” eller maila mig på sannastorm@live.se. "

Galleri Kvantum är ICA Kvantum Bålstas satsning på lokal konst. Vill du också ställa ut? Kontakta Attila på 0727-346 046 eller via mail: attila@kvantumbalsta.se

Attila Gal