Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Senaste och sista nytt från Håbo Närradio

Senaste och sista nytt från Håbo Närradio

image

De har byggt broar mellan folk, roat och inspirerat sedan 1991 då de första tonerna sökte sig ut i etern på frekvensen FM 87,7 MHz. De har intervjuat politiker och andra. Håbo Närradio har varit en bro mellan människor i kommunen. Nu sänds det sista programmet den 21 december.

Den andra halvan av 2014 har det inte hänt så mycket i Håbo Närradioförening. Inga program har sänts, bara informationsslingan har snurrat lite då och då. CD-spelaren och skivan har arbetat natt och dag, vecka ut och vecka in. Det har slitit på materialet och därför har spelaren stannat ett flertal gånger. Andra gånger som det blivit tyst i etern är det andra som sett till att det blivit tyst.

Hur det än varit med utbudet på frekvensen 87,7 så är det den 21 december som den sista sången, de sista rimmen och den sista musiken strömmar ut i etern från Håbo Närradio.

Nu säljs radioutrustningen som består av sändare, kompressor och mast, skivspelare och mikrofon. Sändare, kompressor, mast nypris cirka 45 000 kr.
Skivspelaren cirka 2-3000 kr. Mikrofonen är en Milab VIP-50 och kostar idagcirka19000 kr. Intresserad = tag kontakt med någon i Håbo Närradio.

Klicka här för att läsa mer på habonarradio.se

Attila Gal
HåboPortalen