Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Innan allt slocknar

Innan allt slocknar

image

Hej bästa radiovänner! Så har vi då kommit fram till den dagen då våra vägar skiljs åt. Du kommer aldrig mer att få något nyhetsbrev från Håbo Närradio.

Vi startade föreningen Närradions vänner med förhoppningar om att medlemmarnas stöd och intresse för Håbo Närradio skulle få radion att leva vidare många år framåt. Det blev inte som vi tänkt men ändå har ni, alla medlemmar, varit en vitamininjektion för oss att fortsätta med radion fram till nu. Om några dagar, rättare sagt den 31 december 2014 släcks kanalen FM 87,7 MHz ner och därmed avslutas även Håbo Närradioförening och Närradions vänner.

Lyssna på sista programmet, Rimstugen från 21 december 2014
Kunde inte ljudfilen starta? Klicka här! 

 

Det sista programmet vi sände var Rimstugan den 21 december. Det programmet finns på hemsidan http://www.habonarradio.se/ men tyvärr inte i sin helhet. Den sista halvtimmen föll bort, inspelningen stannade helt enkelt. Tråkigt, för den sista halvtimmen var stämningsfull och fin. Den sista låten vi spelade bifogar jag här för den är en hälsning till alla er som betydd så mycket för mig, för oss, de senaste åren.
Med de här raderna vill vi i Håbo Närradioförening tacka alla er som varit och är medlemmar fram till den 31 dec. kl. 24.00.

Livet går vidare och kanhända får de av oss som behöver få utlopp för sin kreativitet, något annat som fyller tomheten av en förlorad radiostation. Allt har sin tid, så även vi människor. Jag önskar er alla en fin nyårshelg till att börja med. Att det nya året, 2015, skall bli ett av de bästa åren vi upplevt är väl tankar som vi alla bär på. Låt det bli så! Avslutningsvis en önskan om ett Gott Nytt År och att vi alla skall få många underbara år tillsammans med dem vi helst av allt vill leva tillsammans med. Må lycka, god hälsa och ett rikt liv vara med dig på vägen alla dagar. Vill du läsa några tänkvärda meningar så finns alltid hemsidan: http://www.morgondis.se/ där det kommer in nytt material lite då och då. Hej då!

Hälsningar från...
Tommy Hildorsson
Original från 1944, finns endast i ett unikt exemplar
http://www.morgondis.se/