Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Solveig – ”Jag vann Lasses tavla i julkortslotteriet!”

Solveig – ”Jag vann Lasses tavla i julkortslotteriet!”

image

Ljudligt konstaterade Solveig Kalliomäki att en av hennes lotter från Lions julkortslotteri utfallit med högsta vinsten. Högsta vinsten är varje år en litografi av det aktuella julkortsmotivet, skapad, hand-kolorerad och signerad av Lasse Åberg.

Solveig har alltid velat ha en tavla av Lasse och drömmen blev sann när hon på lördagen fick ta emot den unika tavlan ur Lasses hand på hans museum i Bålsta. I samband med detta berättade Solveig att hon fått ytterligare en vinst i samma lotteri, men avslöjade inte hur många lotter hon köpt. Helt klart är emellertid att hon stödjer Lions arbete till fullo. Förutom att köpa julkortslotter har hon också under flera år skänkt priser till lotteriet genom sitt företag M-M Massage och Muskelbehandling.

Solveig bor i Bålsta med sin man. De har två utflugna barn som är bosatta på annat håll. I sitt företag arbetar Solveig som massage- och andningsterapeut, mest ute bland företagskunder, vilket innebär en hel del resande. Viss tid finns dock för naturupplevelser och att läsa böcker, vilket är hennes stora fritidsintressen.

Lions Club Bålsta