Hem | Övriga Nyheter | HåboPortalen | Den nya HåboPortalen klar

Den nya HåboPortalen klar

image

Ja, rättare sagt vi har kommit en bra bit på vägen, men alla som sysslar med hemsidor vet att en hemsida blir aldrig färdig.

Efter flera år med den befintliga layouten var det dags att förnya Håbo Portalen. Men det är inte bara utseendet som är annorlunda. Även den osynlige "motorn" bakom Portalen är utbytt med en modernare version.

Vi har stramat upp kategorierna för enklare navigering. Möjligheten att kommentera artiklarna eller skicka vidare finns kvar, nytt är att du kan skicka direkt en artikel upp till din sida på facebook eller Twitter. Vi har själv en egen facebook sida, som du ser på startsidan, men det mesta av nyhetsflödet kommer att ske här på Portalen. En annan nyhet är att du kan anmäla dig till Nyhetsbrevet, för att få nyheter skickade till dig.

Debatten och Bloggarna försvann, detta pga att de nya sociala kanalerna dominerar. Vi tillhandahåller ingen egen Evenemangskalender utan hänvisar till kommunens egen, bäst att hålla allting på en plats.

Annonsörer
Nu finns det utökade möjligheter att placera din reklam på nästan alla platser på sidorna. Läs mer om annonseringen här, eller Kontakta mig här för merinformation

Gamla arkiv
Kanske du märker att alla "gamla" nyheter finns inte med. Ännu. Men snart. Vi har över 2500 artiklar sedan 2004, för att inte tala om alla kommentarer under samma period. Så det tar sin tid, men under sommaren 2011 räknar vi med att det mesta är överförd till den nya sidan.

Medlemmar
Var du medlem på "gamla" sidan är du tvungen att registrera dig igen här. Som registrerad medlem kan du fortsätta skicka in nyheter, nu även med möjligheten att bifoga en bild

välkommen

Attila Gal
HåboPortalen

0727-346 046
info@haboportalen.se