Hem | Övriga Nyheter | Kommuninfo | Jan Johansen leder allsång under Håbo festdag

Jan Johansen leder allsång under Håbo festdag

image

(Info från Håbo kommun) Nu kan vi presentera ytterligare en artist som kommer att fira festdagen med oss på Stora scen den 13 augusti:

Den här mannen inledde sin karriär som sångare i coverbandet Off Duty. 1993 klev han för första gången in på listorna med låten ”Lost In Paradise” som han sjöng tillsammans med Erika Norberg. Tack vare låten ”Se På Mej” kom sedan det stora genombrottet år 1995, med en seger i Melodi-festivalen och en tredjeplats i Eurovision Song Contest samma år. Med dessa ord presenterar vi ingen mindre än självaste Jan Johansen!

Jan Johansen kommer till Håbo Festdag den 13 augusti för att tillsammans med Musikskolan hålla i Allsång för våra besökare. Klockan 14:00 står de på Stora scenen.

Håbo festdag 2016
En kär sensommartradition för Håbo och Håboborna är gemenskapen och upplevelsen av Håbo festdag i Bålsta. Förra året lockade festen cirka 10 000 besökare. År 2016 blir som alltid- en solig tillställning med marknadsgata, en spännande blandning av artister på våra scener och massvis av upplevel-ser för hela familjen. Detta är dessutom året då vi satsar extra på matupple-velsen under festdagen och hoppas på en mängd olika kök och smaker, från food-trucks på besök liksom lokala restauranger.
Festdagen arrangeras av Håbo kommun, Kultur och livsmiljö i samarbete med Tomas Event AB.

Håbo kommun