Hem | Övriga Nyheter | Kommuninfo | Programsläpp: fullpackat program under Sommar i centrum

Programsläpp: fullpackat program under Sommar i centrum

image

Nu släpps hela programmet för Sommar i centrum! Sommar i centrum är en härlig sommarmiljö med aktiviteter för barn, unga och familjer utanför kommunhuset i Bålsta centrum. Det blir bland annat origami-workshop, drakbygge, ansiktsmålning, föreställning med Johan Wellton samt musik med Gåspennan. Muddy Beans, Storstan Street Brass och Blues Helper. Alla aktiviteter är gratis.

- Det känns jättebra att kunna erbjuda ett så varierat och härligt program. Utöver pyssel och lek blir det musik, föreställningar och workshops, säger Jytte Rüdiger, förvaltningschef kultur- och fritidsförvaltningen.

Hela programmet finns tillgängligt på håbo.se/sommaricentrum.

- Sommar i centrum är öppet för alla och alla aktiviteter är gratis. Så kom förbi under vecka 30 till 33. Det kommer bli roligt, säger Jytte.

Mer om Sommar i centrum

Sommar i centrum är en härlig sommarmiljö med aktiviteter för barn, unga och familjer utanför kommunhuset i Bålsta centrum.
Under fyra veckor blir det lek, pyssel, workshops, musik och underhållning. Sommar i centrum pågår varje vardag klockan 10.00–15.00 under vecka 30-33. Det blir även program vissa dagar efter klockan 15. 

Källa Håbo kommun