Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Ewa Ekfeldt ställer ut i Galleri Kvantum

Ewa Ekfeldt ställer ut i Galleri Kvantum

image

Ny månad, ny utställning. Ewa Ekfeldt ställer ut sina fotografier i Galleri Kvantum i augusti

 

Ewa driver sedan 2009 sitt eget företag på sin fritid där hon framför allt fotograferar. Hennes kreativa bana är lång men intresset för fotografering har vuxit sig så starkt att hon nu gått utbildningar inom fotografering och bildhantering, och gör numer så mycket fotojobb hon anser att tiden räcker till. Bröllop, porträtt av människor och djur, familjefoton, boudoir, natur eller enligt önskemål.
 
Målet med hennes foton är att fånga det personliga hos den som blir porträtterad - berättar hon.
"Många gånger tar jag med mina kunder på en promenad i skogen, vid vattnet eller i den miljö som passar och fotograferar under tiden.  Det brukar i slutändan ge mycket naturliga och avslappnade bilder. Givetvis fotograferar jag även i studiomiljö, men även här eftersträvar jag personlighet och naturlighet.
 
Numer har jag flera duktiga samarbetspartners som gör fotograferingen och kringjobbet lite enklare och roligare för mig och mina kunder. Smink- och hårstylister, florister, en silver/guldsmed, musiker och solister. Ett kontaktnät som många gånger kan hjälpa ett brudpar som vill ha en ”helhetslösning”. Jag samarbetar även med andra fotografer vid exempelvis bröllopsfotograferingar där vi har möjlighet att täcka upp från flera vinklar."
 
Utsällningen följer butikens öppettider, dvs 8-22 alla dagar.

Galleri Kvantum är ICA Kvantum Bålstas satsning på lokal konst och kultur.

Attila Gal
HåboPortalen