Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Rockfestival i Skokloster

Rockfestival i Skokloster

image

Den 16/11 så händer det något annorlunda i Skokloster! Det står nu klart att det ska vara en rockfestival i Skokloster med namn: Nattrock 2012! På scen kommer Patriks combo att stå. Som förband kommer DrT Produktion spela. Detta kommer bli en kväll/natt att minnas.

Patriks Combo spelar mest på after ski. Det är partymusik på hög nivå! Bandet har aldrig spelat i en kyrka förrut, ja ni läste rätt. Festivalen kommer vara i kyrkan. Bandet har lovat bjuda på något extra. Den här typen av musik har ni aldrig hört i en kyrka förr, vi ska få taket att lyfta!!
 
Som förband spelar DrT produktion. Det är ett lokalt band som kommer från Häggeby. Dom spelar elektronisk musik, även det nytt för kyrkan.
 
Jag är både stolt och nöjd över att försöka sätta Skokloster på kartan. Detta är ett led i att Skoklosters Sjöscoutkår firar fem års jubileum där jag sitter som kår ordförande.
 
I entrén kommer det bjudas bubbel och tilltugg och utanför kommer det att vara mat försäljning.
 
Förrutom Skoklosters Sjöscoutkår står även Svenska kyrkan som arrangör för detta event. Nu lyfter taket på Skoklosters kyrka!

Biljetter släpps 11/10, 75 kr och finns att köpa hos Söders Bokhandel i Bålsta Centrum och i Skokloster Lanthandel, Slottsskogsleden 19. Arrangeras av Svenska kyrkan i Håbo och Skokloster Sjöscoutkår.

Mattias Andersson (ungdomsledare)
Svenska kyrkan i Håbo