Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Fotoutställning i Galleri Kvantum

Fotoutställning i Galleri Kvantum

image

Fotograf Ewa Ekfeldt är april månads utställare i Galleri Kvantum, som är ICA Kvantum Bålstas satsning på lokal konst, sedan september 2010.

Så skriver hon om sig själv:
"Ewa heter jag och bor i Bålsta med min man, två barn och två hundar. Mitt kreativa skapande har alltid funnits, men från att ha målat och skulpterat sadlade jag istället om och började att fotografera, nu har jag kompletterat intresset med utbildning inom fotografi och visuell kommunikation. Sedan några år tillbaks driver jag eget företag inom fotografering.

Jag har förmånen att få fotografera allt från små bebisar till bröllop, kommersiella fotouppdrag åt företag eller fotografering "behind the scenes" vid exempelvis inspelningar av musikvideos. Jag gör även redaktionella fotojobb till flera tidningar.

Fotograferingen ger mig möjligheten att uttrycka mig genom bilder men också variationen att en dag ta naturbilder och nästa dag ta porträtt av en styrelse. Det finns fortfarande så många bilder som jag vill ta och jag ser framemot nya utmaningar som får mig att växa som fotograf men också människa genom unika möten.

Ta gärna med ett visitkort hem, och kika sedan in på min hemsida i lugn och ro.

Tack för din uppmärksamhet!"

Attila Gal
HåboPortalen