Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Deltävling till Melodifestivalen år 2014

Deltävling till Melodifestivalen år 2014

image

Den årliga uttagningen till melodifestivalen för personer med funktionsnedsättning genomfördes lördagen den 28 september 2013. Det var ett härligt gäng på 7 personer som hade samlats för att medverka och sjunga sina bidrag.

Deltagarna sjöng inför en jury bestående av fyra personer och efter mycket spänning och flera timmars väntan kunde juryn enas om ett vinnande bidrag.

Årets vinnare blev en duett bestående av Joakim Janzen och Amelia Rose Hall med låten ”Vart jag än går” med text och musik av sånggruppen Stiftelsen. Vinnarna kommer att representera Håbo kommun med sitt bidrag i den stora melodifestivalen för personer med funktionsnedsättning i Upplands Väsby den 8 februari 2014.
Juryns motivering till det vinnande bidraget var:

En fin sång som framförs av Joakim och Amelia med mycket känsla och glädje. De är samspelta i sången och texten sitter precis som den ska.

Juryn, som bestod av Julia Johansson, Inger Wallin, Karin Rengius och Nina Manninen, vill tacka  alla medverkande för jättefina uppvisningar och vi önskar Joakim och Amelia lycka till i den stora finalen.

Nina Manninen