Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Bålstabo ställer ut i Galleri Kvantum

Bålstabo ställer ut i Galleri Kvantum

image

Bålstasbon Anna Gustavsson ställer ut i Galleri Kvantum februari med akryl.

Så skriver Anna om sig själv och konsten:

Jag är född och uppvuxen i Bålsta där jag än idag bor. Jag fick ett tidigt intresse för konst och utbildade mig på gymnasiet till fotograf. Jag utbildade mig sedan till konstvetare vid Uppsala universitet och engagerade mig där i olika konstföreningar. Måleriet hade jag då som hobby men under senare år har skapandet fått en större del i mitt liv. Jag började ställa ut mina verk för ca ett år sedan då jag skaffade en egen ateljé som innebar större möjligheter för mitt skapande.

Vid sidan av konsten utbildar jag mig ständigt inom bland annat konstvetenskap och konstpedagogik. Under 2014 läste jag till curator vid Stockholms universitet då utställningsteknik är ett annat stort intresse.

Skulle jag försöka beskriva min konst, vill jag nog säga att den är väldigt känslosam. Varje målning gestaltar en känsla och olika sinnestillstånd men dem kan tolkas på många sätt. Jag älskar färg och använder mig av av detta i mängder. Utställningen består av målningar i akryl, blandat med olika medier för att skapa olika uttrycksätt. Jag använder sällan pensel när jag skapar, utan använder mig oftast av palettkniv.

Alla utställda verk är till försäljning, jag gör även beställningar.
För mer information om verken samt priser, besök min hemsida där alla verk finns upplagda i galleriet http://www.annagustavsson.se/ Ta gärna ett visitkort!

Jag hoppas att utställningen kommer uppskattas!

 / Anna Gustavsson

 ------------------------------------------------------------------------------------
 Galleri Kvantum är ICA Kvantum Bålstas satsning på lokal konst, sedan hösten 2010.

 Är du själv intresserad av att ställa ut kontakta Attila på attila@kvantumbalsta.se eller via mobilen på 0727-346 046