Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Fullspäckat höstprogram för alla åldrar på Håbo bibliotek

Fullspäckat höstprogram för alla åldrar på Håbo bibliotek

image

Håbo biblioteks höstprogram presenterar ett brett utbud för alla åldrar. En stor programpunkt är besök från Ahmad Khan Mahmoodzada, som medverkar i den Oscarsnominerade filmen ”Flyga drake”. Samhällsdebattören och fd teaterchefen Stina Oscarsson intervjuar intervjuar Ahmad Khan Mahmoodzada som kom som ensamkommande flyktingbarn till Sverige 2012.

Höstens program på Håbo bibliotek är späckat och vänder sig till alla åldrar.

För de små ger Dockteater Svarta Katten den förtrollande föreställningen Syrsan och Myran. Återkommer även i höst gör efterfrågade ”Fredagshäng” där hela familjen kan ha roligt tillsammans varje fredag innan biblioteket öppnar för dagen.  För ungdomar arrangeras bland annat den populära skrivarverkstaden med elever från Biskops Arnös författarlinje som handledare. På höstlovet finns det också möjligget att lära sig att animera med iPad.

Den uppmärksammade filmen om den lokala profilen Sheriffen från Övergran visas på biblioteket i höst. Läsecirklar arrangeras - i år även på engelska. Författarbesök, litterära caféer och workshops.
- Hösten program på biblioteket mer aktuellt än på länge. Vi har bland annat lyckats pricka in inte mindre än två av årets sommarpratare: författaren Maja Hagerman och Ahmad Khan Mahmoodzada. Det glädjer oss, säger Marie
Holmqvist, enhetschef Kultur och bibliotek.

All information om bibliotekets hela programutbud med exakta tidpunkter och datum för respektive evenemang finns på: www.bibliotekhabo.se/
Håll också utkik efter bibliotekets evenemang i evenemangskalendern på Håbo kommuns webbplats, www.håbo.se

Klicka på länken för att se programmet för Hösten 2016 i sin helhet.
http://www.habo.se/download/18.2a093364156966fb7db5ecb/1471415768116/folder_habo_bibliotek_tis_0908.pdf

Attila Gal
HåboPortalen