Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Ny utställare i Galleri Kvantum

Ny utställare i Galleri Kvantum

image

ICA Kvantum Bålsta välkomnar Susanne Boussard tillbaka som november månads utställare i Galleri Kvantum.

Så skriver hon om sig själv:

Hej och välkomna till min fotoutställning här på ICA Kvantum-galleriet. Jag heter Susanne Boussard och är amatörfotograf.

Fotandet betyder väldigt mycket för mig och har oftast gått i perioder under mitt liv, men intresset har alltid funnits där, oavsett om jag fotat för att sen måla, eller endast för dokumentation.
Efter att ha fotat mycket i svart/vitt och provat på framkallning, förstoring mm kom den otroliga digitala tekniken med systemkameran som öppnade nya möjligheter och gjorde allt så mycket lättare. Det tackar vi för.

Jag fotar idag med en Canon systemkamera och skriver ut alla mina foton själv.
Har en förkärlek för naturen och särskilt fåglar. Då jag bodde i den norra skärgården fanns alla mina objekt nära till hands, men även de åren i Bålsta Kalmarsand, blev det ett antal shots. Kalmarsandsviken, Skokloster slott, Hjälstaviken mfl vackra ställen bidrog till mina smultronställen.

Tror mig vara en allkonstnär där foto, akvarell, textil, keramik och inredning är mina främsta intressen, förutom data som jag sysslar mycket med. Jag har deltagit i flera Konstrundor inom Håbo kommun, ställt ut både i kommunhus, ICA, Skokloster och olika Cafeér.
Utställningar vid några tillfällen i EP-galleriet Enköpingsposten.
Deltagit i många lokaltidningar. Ett antal utställningar i Sörmland bl a på Skebokvarnsgården.

Det är roligt då jag nu för fjärde gången, fått tillfället genom ICA Kvantum- galleriet, att visa Er lite av de foton jag haft möjligheten att dokumentera. Naturen och dess rörelse något som jag hoppas att även Ni ska uppskatta.

Med vänliga hälsningar

Susanne Boussard
www.susanneboussard.com

Prislista
A4 foto inramade 200:-
C5 foto inramade 150:-
Julkort 5-pack 50:-

Om Ni vill köpa en tavla och ser att den redan är bokad så ring mig så ordnar jag en ny till er. 

Jag har en sida Ni kan se fler foton på.
 Gå in på Skapande tankar på min hemsida och till höger finns en länk Mina foton som går till Fotosidan.se där ni kan se en del av mina alster.

Tack för visat intresse!

Mvh
Susanne Boussard

-----------------------------------------------------------------------------------

Galleri Kvantum är vår satsning sedan 2010, på lokal konst. Vill du ställa ut hos oss, kontakta Attila på 0727-346 046 eller på mail attila@kvantumbalsta.se.

Attila Gal
HåboPortalen