Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | ÖFK:s kulturcoach kommer till Håbo

ÖFK:s kulturcoach kommer till Håbo

image

Östersunds fotbollsklubb har spelat sig från division 2 till eliten. Styrelsen frågade sig 2011 vad som skulle kunna höja laget, och här kom Karin Wahlén in som kulturcoach och sedan dess har hon varit en del av deras väg till toppen.

Karin Wahlén har arbetat med hur det kulturella kapitalet påverkar prestationen på planen.. Hur det kan göra dig säkrare och modigare, och hon menar att är man modig utanför plan blir man modigare på plan. 

I år röstades Karin Wahlén in som en av tre ledamöter i ÖFK:s styrelse på 2 år.

-       Intresset för ÖFK:s makalösa framgångar är stort världen över. Laget har helt enkelt jobbat med kultur i träningen för att vinna matcher och lyckats med det! Kulturcoachen Karin Wahlén är en starkt engagerad föreläsare i stora sammanhang över hela landet. I tre år har vi försökt få henne till Håbo och nu har vi äntligen fått till det genom att samarbeta med företagarföreningarna i Håbo. Det är vi mycket glada för säger Marie Holmqvist, enhetschef för Kultur & Bibliotek i Håbo kommun.

 

Karin Wahlén är kulturcoach i Östersunds Fotbollsklubb, entreprenör och PR-konsult.

 

Östersunds Fotbollsklubb – från botten till toppen med hjälp av kultur.

Café Fridegård 18 april kl. 18.30

Hämta gratisbiljetter på Håbo bibliotek. Begränsat antal platser.

Arrangeras av Håbo Kultur och Bibliotek, Håbo marknad AB, Håbo företagare, Företagarna Upplands-Bro Håbo och Håbo Qvinnors Företagsnät.