Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Prisbelönta Anna Demirian ställer ut matfotografier på Håbo bibliotek

Prisbelönta Anna Demirian ställer ut matfotografier på Håbo bibliotek

image

Anna Demirian som driver matbloggen Kitchen of Anna ställer ut på Håbo bibliotek. Bloggen fick utmärkelsen Stora Matbloggpriset 2018, och var även nominerad i kategorin Bästa foto.

På vernissagen håller Anna i en föreläsning och workshop.

- Under workshopen delar jag med mig av min berättelse och mina bästa tips på dukning, matstyling och fotografering. Deltagarna får se hur det går till ”behind the scenes” när min fotografier föds.

Anna bakar och lagar mat efter egna recept. Hon bor i Håbo.

-  Efter att jag vann Stora Matbloggpriset har intresset för min blogg och mitt arbete ökat. Får nu betydligt fler förfrågningar om samarbeten. Det känns roligt för det här är min passion och det jag vill syssla med på heltid. Jag har flera intressanta projekt på gång och tror att det blir ett härligt och intensivt år för mig.

Förutom bloggen har Anna också ett aktivt Instagram-konto (@Kitchenofanna) där hon visar upp sin fantastiska fotografier. Inför utställningen har Anna gjort i ordning ett skyltfönster med flera fotografier i Bålsta Centrum.

När? Vernissage och workshop lördag 26 januari klockan 13.00. Utställningen pågår 26 januari till 21 februari.

Var? Håbo bibliotek

Källa: Håbo kommun