Hem | Övriga Nyheter | Ungdom | Dagbok från Våga Va' Dig Själv!!! - lägret (dag3)

Dagbok från Våga Va' Dig Själv!!! - lägret (dag3)

image

Här kommer dag3-rapporten från Håbostiftelsen Våga Va' Dig Själv!!!-läger.

Onsdag 29/6
För att få igång kroppen på morgonen tog vi en promenad tillsammans i morgonsolen. Som alla andra mornar var det frukost som gällde, och idag var den extra viktig. Efter frukosten var det nämligen dags för ett rejält fys/gympapass tillsammans med Sodi i ca 1½ timme. Passet innehöll blandade styrke- och gympaövningar som man blev väldigt svettig utav. Det var väldigt roligt tack vare att Sodil hade byggt upp passet på ett bra sätt och var väldigt peppande.
Den tid som var kvar fram till lunch efter fruktpausen spenderade vi genom att leka två lekar. Båda var väldigt uppskattade av oss deltagare.
Circus Cirkör gästade oss här på lägret efter lunchen. Vi fick prova på att jonglera, snurra tallrik och andra cirkustrick. Det tre timmar långa cirkuspasset avslutades med att vi i grupp fick visa upp vad vi lärt oss under dagen. Under de här timmarna blev det många skratt och även en del frustration när man inte klarade av att tex jonglera, men det var bara att fortsätta öva.

Från början var det tänkt att det skulle vara två läger för olika åldrar, men till slut slogs de ändå ihop. För oss äldre var tanken den att inriktningen skulle vara ledarskap, och för att vi ändå skulle få pröva på det har vi fått i uppgift att leda aktiviteter för de yngre under morgondagen. Därför satt vi och planerade en stund inför imorgon medan de andra roade sig med en aktivitet ute i solen.
Middagen serverades som vanligt runt 17 och efter det fick vi lite efterrätt. Det är nämligen så att vi har en kille som fyller år idag, så för att gratulera honom hade ledarna gjort i ordning en glasstårta till oss allihopa.

Under åren så har det blivit en liten tradition att det varje år dyker upp en ”Hemlig Gäst”, som är ännu hemligare än alla andra som medverkar på något sätt. I år fick vi träffa Sara Varga, svensk sångerska som deltog i Melodifestivalen i år med låten Spring för livet. Saras gitarrist Lars var också med och de spelade och sjöng tillsammans. Vi fick även möjligheten att prata med Sara och Lars och ställa frågor, och självklart fick de som ville autografer och chans till att ta en bild. Båda två var väldigt trevliga och snälla. Alla tyckte att det var en mysig avslutning på dagen. Överhuvudtaget känns det som att det här har varit den bästa och roligaste dagen, hittills. Vi har ju faktiskt fortfarande två dagar kvar, och vad som helst kan ju hända!

Johanna Huuhka

--------------------------------------------------------------------------

Stiftelsens hemsida:http://www.vagavadigsjalv.se/

Läs mer om lägret

Dag1
  |  Dag2  |