Hem | Övriga Nyheter | Ungdom | Dagbok från Våga Va' Dig Själv!!! - lägret (dag4)

Dagbok från Våga Va' Dig Själv!!! - lägret (dag4)

image

Här kommer dag4-rapporten från Håbostiftelsen Våga Va' Dig Själv!!!-läger.

Torsdag 30/6
Även den här morgonen började lugnt, vi hade massage i idrottshallen för att piggna till. Som jag skrev igår har vi som är födda 94 & 95 fått planera en aktivitet för de yngre här på lägret. Efter frukosten var det dags. Tjejerna ledde första timmen och resten av deltagarna fick då leka ”Catch the flag” och prova på improvisationsteater som blev väldigt uppskattad. Just teatern fick många att skratta, och det är ju en av de viktigaste sakerna här på läger: att ha kul! Andra timmen då killarna ledde resten av gruppen fick de spela Rugbybrännboll och Multiboll. Under den här tiden fick även de som ville vara i konstateljén för att göra klart sina tavlor.

Sedan var det dags för fika, eller figa som Arne Falkbäck säger. Det bjöds på frukt innan det var dags att packa och städa undan på rummen. Vi gick nämligen på en liten vandring efter lunch och inatt ska vi övernatta i tält här intill Mälaren.
Under eftermiddagen har vi fått göra väldigt blandade saker. Vi har bla fått prova på bågskytte tillsammans med Kungsängens Bågskytteklubb, paddla kanot och spela volleyboll. Mycket av tiden har varit fri, så vi har kunnat göra vad vi själva känt för. Många har badat och det är även några som börjat skriva på årets lägerlåt.

Två deltagare tillsammans med några ur lägerledningen medverkade i radio under kvällningen och berättade om lägret. När de var tillbaka var det dags för grillning innan Juan tog årets lägerbild.
Snart är det dags att resa tälten och resten av kvällen kommer gå åt till att umgås och ha kul, imorgon åker vi ju hem igen. Årets läger är snart slut, men vi har fortfarande morgondagen kvar!
 
Johanna Huuhka

---------------------------------------------------------

Stiftelsens hemsida:http://www.vagavadigsjalv.se/

Läs mer om lägret

Dag1
  |  Dag2  |  Dag3