Hem | Övriga Nyheter | Ungdom | Kickoff för Roligaste Sommarjobbet 2013

Kickoff för Roligaste Sommarjobbet 2013

image

Efter midsommarhelgen gick startskottet för Roligaste Sommarjobbet. Det är fjärde året som Håbo Marknads AB anordnar aktiviteten som ska ge unga en möjlighet att skapa sitt eget sommarjobb som entreprenörer.

32 förväntansfulla elever från årskurs nio och gymnasiet ville lära sig mer om att driva eget företag som sommarjobb. Under den första veckan får deltagarma kunskaper som gör att de kan komma på en bra affärsidé, hur man marknadsför sig effektivt, säljer mycket och hur man hanterar företagets ekonomi.

Roligaste sommarjobbet 2013

Indivator AB:s inspirerande handledare Saga af Petersens, Johanna Edstam och Anna Edding Heijde stödjer deltagarna under aktivitetens fyra veckor.

Roligaste sommarjobbet 2013

Det var många skratt under teamövningarna som fick deltagarna att snabbt lära känna varandra. Kickoff-veckan fick verkligen en energiladdad inledning.

Roligaste sommarjobbet 2013

När veckan är slut är det dags att prova på livet som företagare. Alla får ett startkapital på 2 000 kr vardera och en duktig personlig coach vars främsta mål är att hjälpa deltagarna att lyckas. Dessutom är syftet att skapa ett riktigt roligt sommarjobb!

Klicka här för mer information om Roligaste Sommarjobbet.

Källa: Håbo kommun