Hem | Politik | Politiker i Håbo nekar: historien om konstgräsplanen

Politiker i Håbo nekar: historien om konstgräsplanen

image

Revisionsrapporten beträffande konstgräsplanen tillkomst har nu offentliggjorts och visar att politiker från förra majoriteten ljuger och förnekar sin inblandning i svartbygget som startades utan erforderliga tillstånd som krävs i form av bygglov och igångsättningstillstånd.

Samtliga inblandade politiker nekar till att ha startat svartbygget trots kompromenterande mail. Den förra kommundirektören Maria Åberg har efter ett år totalt tappat minnet och troligtvis också förståndet till att känna till detta svartbygge. Den förra majoriteten visar här sin oförmåga till att driva en kommun på ett korrekt sätt, vilket medborgarna också konstaterat och därför borde inte de inblandade politiker finnas med på någon valsedel i valet 2014.

Genom att läsa rapporten kan var och en konstatera vilka de skyldiga är och borde därmed vara diskvaliserad vid valet 2014. Det är en skam att våra folkvalda inte kan stå för sina misstag och därför får de inte medverka i valet 2014.

Håkan Sundström

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Läs rapporten

Granskningen av en kommunala beslutsprocessen med anledning av Håbo FF begäran om att få anlägga i konstgräsplan i Bålsta (11 nov 2011)