Hem | Politik | Dödsstraff i Sverige -javisst

Dödsstraff i Sverige -javisst

image

(Insändare) Den som tror att Sverige inte har dödsstraff har fel. Se bara på alla polisjakter med dödlig utgång. Se på alla dödsskjutningar när polisen leker vilda västern. Se på alla oskyldigt dömda som fängslas och som inte orkar leva vidare. Se på alla migrationsärenden som Migrationsverket utfärdar och som leder till sjukdom och i vissa fall självmord.

Hur många är det inte som blir dödade i det land de utvisas till? Se på alla kärleksrelationer som Migrationsverket "slår sönder" och där resultatet blir självmord eller sjukdom. Det är dags att vakna nu. Sverige är en polisstat där polis och stat tror sig härska över liv och död. Det är dags att svenska folket vaknar upp och protesterar.

Vi kan inte jamla med längre. Vi måste reagera. Skall vi tillåta Migrationsverket att utvisa människor som sedan flera år tillbaka lever i fasta kärleksrelationer? Skall vi se på när polisen jagar bil- och motorcykelförare rakt in i döden? Skall vi se på hur polisen skjuter människor på öppna torg? Vi är människor som lever här på Jorden. Vi alla har fått möjlighet att tillbringa några år här i Paradiset. Borde vi då inte värna mer om varandra än att vi tillåter de som påtagit sig makten att döda de som inte följer i våra spår.
 
Du som njuter av att döda
Jag vet att du finns som njuter av att se andra människor dö. Du som njuter av att döda djur men som kallar det viltvård. Jag vet att du finns som tror att du vet bäst och ingen vet bättre än du. Men kom ihåg att vi människor har ett hjärta som klappar för empati, allafall en del av oss. Borde vi inte hjälpas åt att skapa trygghet i samhället istället för som nu osäkerhet, rädsla och förnedring?  Jag har levt de flesta av mina år förtryckt för att många tycker att homosexuella människor skall dödas eller allafall försvinna från jordens yta.
 
Vad är meningen med livet
Är det inte dags att vakna nu och se verkligheten? Att vi borde göra allt för att trivas och ha det bra tillsammans? Vi har allfall kommit till år 2013 och det är långt efter att berättelsen om Kristu födelse kom i tryck. Låt oss leva här i nuet och förstå att vi är privilegierade som fått möjlighet att få leva här på Jorden. På frågan om det finns en mening med livet vill jag ge dig svaret i tre frågor: Måste det finnas en mening med allt? Är det inte tillräckligt med att finnas till? Och till sist, är inte våra liv ett så stort mirakel att frågan om meningen med livet är helt obefogad?

Tommy Hildorsson