Hem | Politik | HåboPortalen nyanserar bevakningen av lokalpolitiken

HåboPortalen nyanserar bevakningen av lokalpolitiken

image

HåboPortalens fortsatta mål är att behålla tätpositionen i Håbo kommun som enda media som erbjuder aktiv realtidsdialog mellan politiker och väljare dygnet runt. Därför nyanseras bevakningen av politiska frågor på hemsidan.

Den ena nyheten är att Menypunkten/kategorin Politik ändrades till Politik_Valår 2014
Den andra nyheten är att alla lokala partier har fått en egen underkategori (i alfabetisk ordning) till huvudkategorin Politik_Valår 2014.
Allmänpolitiska insändare hamnar även fortsättningsvis i huvudkategorin Politik_Valår 2014

På det sättet samlas alla insändare från ett parti i sin egen kategori. Det underlättar för väljarna att hitta information från ett konkret parti samt att kunna föra dialog med partiet på ett överskådligt sätt. Det blir även enklare att följa ett partis engagemang under (men även innan och efter) valrörelsen. Jag har i viss mån börjat för ain gamla partiinsändare i respektive partiet kategori.

Jag välkomnar, vid initiativ/aktiv medverkan från partierna och läsarna, en sammanställning av ”forumregler” för att kunna erbjuda en saklig dialog kring politiska frågor på HåboPortalen. Skriv gärna vilka regler ni vill att ska gälla här. Av förekommande skäl har jag, då sidan drivs mest på ideell basis, svårt att vara forummoderator på heltid.

Hälsningar

Attila Gal
HåboPortalen